Ugrás a tartalomhoz

30 éves a Pusztaszabolcsi Kutyabarát Klub

30 éves a Pusztaszabolcsi Kutyabarát Klub

A Pusztaszabolcsi Kutyabarát Klub fennállásának 30. évfordulója alkalmából megjelent kiadvány bemutatóját tartották pénteken este. A könyvbemutatón Ovádi Péter kormánybiztos, Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke és Dr. Mészáros Lajos országgyűlési képviselő is részt vett.

A Pusztaszabolcsi Hagyományőrző és Hagyományteremtő Alapítvány helytörténeti és községtörténeti sorozatának 56. kiadványaként jelent meg a Pusztaszabolcsi Kutyabarát Klub fennállásának három évtizedét bemutató könyv.

A klub fennállásának 30. évfordulója alkalmából megjelent kiadványt január 27-én ünnepélyes keretek között, nagy érdeklődés mellett mutatták be a Pusztaszabolcsi Művelődési Házban.

Az eseményen Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos mellett Dr. Mészáros Lajos, a terület országgyűlési képviselője, és Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke is köszöntötte az ünneplőket.

Mint azt a vármegyei közgyűlés elnöke elmondta, személyesen is megtapasztalhatta a klubban folyó magas szakmai színvonalú munkát és a civil szervezet által életre hívott közösség összetartó erejét, hiszen családjuk szeretett kutyájával éveken át jártak a klub kiképzéseire, ráadásul évek óta fővédnöke a klub első őrző-védő kiképzőjéről elnevezett Szöllősi Zsolt emlékversenynek. Köszöntőjében Dr. Molnár Krisztián gratulált a klub elnökének, Csombók Pálnak, és valamennyi tagnak a több évtizedes elkötelezett munkáért és az elért eredményekért, és további sok sikert kívánt a szervezetnek.