Ugrás a tartalomhoz

„Nincs az a jó, amit ne lehetne még jobbá tenni”

„Nincs az a jó, amit ne lehetne még jobbá tenni”

Az egészségügyi dolgozók mindennapjainak komfortosabbá tétele érdekében egy nagy teljesítményű automata kávéfőző gépet adott át a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szülészet-nőgyógyászati osztályán dolgozóknak dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke.

Az eszközt Prof. Dr. Bucsi László főigazgató jelenlétében Dr. Hagymásy László osztályvezető főorvos és az osztály munkatársai vették át. 

A kórház B épületének első emeleti előterében álló karácsonyfánál adta át a szülészet-nőgyógyászati osztály dolgozóinak és osztályvezető főorvosának az ajándékot Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke.

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szülészet-nőgyógyászati osztálya két esztendővel ezelőtt megújult: a legmodernebb berendezések, és a leendő szülők számára minden komfortot biztosító körülmények között, az itt dolgozók lelkiismeretes, magas szakmai színvonalú munkája mellett jöhetnek itt világra a térség újszülöttjei – mondta el Dr. Molnár Krisztián, aki hozzátette: „Nincs az a jó azonban, amit ne lehetne még jobbá tenni, ezért a ma átadott ajándékkal szeretnénk az osztály munkatársainak hétköznapjait megkönnyíteni, komfortosabbá tenni, és kifejezni hálánkat és köszönetünket elkötelezett munkájukért. Arra bíztatok mindenkit, hogy ne csak karácsonykor, hanem egész évben gondoljon áldozatos munkájukra, és támogassa az egészségügyi dolgozókat!”

Dr. Hagymásy András, a szülészet-nőgyógyászati osztály osztályvezető főorvosa minden kollégája nevében megköszönte a megyei közgyűlés elnökének ajándékát. Mint elmondta, az osztály dolgozói rendkívül nehéz és felelősségteljes munkát végeznek, munkahelyük szinte a második otthonuk, ahol még komfortosabban érezhetik majd magukat a most kapott ajándéknak köszönhetően. 

Prof. Dr. Bucsi László, az intézmény főigazgatója is megköszönte az ajándékot, és hozzátette: mindig örömmel tölti el a megyei közgyűlés elnökének érkezése, hiszen – bár már évek óta nem a Fejér Megyei Közgyűlés a kórház fenntartója - sosem jön üres kézzel. Ezen gondoskodás jeleként tavaly például a kórház covid osztályán gyógyulók kaptak televízió készüléket.