Ugrás a tartalomhoz

Szeretetvendégség Dunaújvárosban

Szeretetvendégség Dunaújvárosban

A Magyar Mentőszolgálat Alapítvány, a Fejér Megyei Önkormányzat, a Szegényeket Támogató Alapítvány, a Fidesz Fejér 04. választókerületi szervezete és a Jövő Új-városáért Egyesület szervezésében Karácsonyi szeretetvendégségre várták Dunaújváros és térsége rászorulóit december 23-án. Több mint ezer adag főtt ételt osztottak szét a szervezők.

A 300 adag babgulyást és forró teát, valamint a további 1000 adag becsomagolt székelykáposztát osztott ki karácsony előtt Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Dr. Mészáros Lajos, a térség országgyűlési képviselője, a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány és a Szegényeket Támogató Alapítvány munkatársai, valamint a Fidesz dunaújvárosi szervezetének és a Jövő Új-városáért Egyesületnek a tagjai.

Mint azt Dr. Molnár Krisztián elmondta, fontos, hogy azokra az embertársainkra is gondoljunk, akik nehezebb helyzetben vannak, és arra bíztatott mindenkit, hogy lehetőségeihez mérten segítse a rászorulókat, ne csak ünnepek idején, hanem az egész esztendőben.

A megmaradt adagok sem vesztek kárba: a Jószolgálati Otthon és a Családok Átmeneti Otthona lakói számára szállították ki a szervezők.