Ugrás a tartalomhoz

Év végi közgyűlés karácsonyi műsorral

Év végi közgyűlés karácsonyi műsorral

A 2022-es esztendő utolsó ülését tartotta csütörtökön a Fejér Megyei Közgyűlés, melyen jelen volt Spányi Antal megyéspüspök, Törő Gábor és Tessely Zoltán országgyűlési képviselők, Dr. Simon László főispán és Dr. Tanárki Gábor, a Fejér Megyei Kormányhivatal igazgatója.

Visszatérve a régi szép hagyományhoz, karácsonyi műsorral vette kezdetét az év utolsó tanácskozása.

A napirendi pontok tárgyalása előtt, a közgyűlés elején, a Velencei Gyermekotthon lakóinak kedves, megható előadását, és a Sárvíz Alapfokú Művészeti Iskola színvonalas műsorát élvezhették a közgyűlés résztvevői a Megyeháza Dísztermében.

Az ünnepi műsort követően a napirendi pontok megtárgyalásával megkezdődött az érdemi munka.

A megye közgyűlése döntött egyebek mellett a Magyar Mentő Alapítvány támogatásáról. A Dunaújváros és környéke hajléktalan embereit segítő alapítvány számára 390 ezer forint támogatásról határozott a testület, melynek köszönhetően a szervezet munkatársai december 23-án 300 adag meleg ételt osztanak ki a rászoruló emberek számára. Az esztendő utolsó közgyűlésén éves beszámolókat hallgatott meg a közgyűlés, illetve zárt ülésen határoztak települési többletforrás biztosításáról TOP projekt esetében.