Ugrás a tartalomhoz

Elkészült Adonyban a Városi Temető előtti térköves parkoló kiépítése

Elkészült Adonyban a Városi Temető előtti térköves parkoló kiépítése

A Fejér Vármegyei Önkormányzat által nyújtott fejlesztési támogatásnak köszönhetően, 59 millió forintból valósult meg Adonyban a Városi Temető előtti térköves parkoló kiépítése. A fejlesztést Dr. Molnár Krisztián vármegyei elnök, Dr. Mészáros Lajos országgyűlési képviselő és Ronyecz Péter polgármester adta át.

A korábbi, salakos burkolatú, egyenetlen felület helyett mostantól 41 – köztük 1 db akadálymentes – térköves parkoló, akadálymentes gyalogjárda és az elültetett fáknak köszönhetően hamarosan zöld, árnyékos környezet várja a sírkertbe érkezőket az adonyi Városi Temetőnél.

Felújításra került a temetőben az eddig föld burkolatú sétány is, így az ezen a vonalon megközelíthető helyekhez is biztonságossá vált az eljutás.

A fejlesztés a Fejér Vármegyei Önkormányzat által Adony Városának nyújtott fejlesztési támogatásnak köszönhetően valósult meg, 59 millió forintos beruházással.

A fejesztéseknek köszönhetően az Adonyi Lakosok immár méltó és kényelmes körülmények között látogathatják elhunyt szeretteik sírját – mondta el az átadón Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke, aki hozzátette: „Ez is egy olyan, általunk örömmel támogatott fejlesztés, amely a helyi lakosok igényén alapul és az ő komfortosabb hétköznapjaikat szolgálja.”