Ugrás a tartalomhoz

Megújult a Lepsényi Petőfi Sándor Művelődési Ház

Megújult a Lepsényi Petőfi Sándor Művelődési Ház

Energetikai korszerűsítés valósult meg a Lepsényi Petőfi Sándor Művelődési Házban. A megújult intézményt pénteken adta át a település lakosainak Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke, Varga Gábor országgyűlési képviselő és Salamon Béla polgármester.

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program mintegy 75 millió Forintos támogatásával, valamint Lepsény Nagyközség Önkormányzata mintegy 30 millió Forintos saját forrásával energetikai korszerűsítés valósult meg a - történeti források alapján - több mint 170 esztendős épületben.

A fejlesztést ünnepélyes keretek között adta át – mások mellett – Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűléselnöke, Varga Gábor országgyűlési képviselő, Salamon Béla polgármester és a jelen lévő lepsényi lakosok.

A projekt keretén belül megújult a lapostetős épületrészek szigetelése, hibrid hőszivattyús fűtési rendszer és napelem rendszer épült ki, valamint megvalósult a főfalak vízszigetelése, a homlokzati falak és a födém hőszigetelése, illetve az épület részleges akadálymentesítése.